Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Юпитер среща Уран в Телец - мощен момент за трансформации

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Съвпад сред Юпитер – Уран в Телец. Революцията на Уран.
Прочетете още
 

Съвпадът Юпитер – Уран в Телец ще се реализира на 20 април 2024 година, сигнализирайки за реформаторски промени в груповото схващане. Двете планети влизат в съвпад единствено един път на всеки 14 години.

Какво значи това за нас на Земята?

Там, където Юпитер се уголемява, Уран революционизира. Това е апел да прегърнете новото, като в същото време признаете цената на традицията и устойчивостта, които Телецът  представлява. Това е миг на галактическа синергия, който основава казус за измененията, които навлизането на Уран в Телец ще донесе.

Това е време да бъдете отворени за пробиви. Независимо дали в персоналното израстване, професионалните пътеки или духовните пътешествия, съвпадът Юпитер-Уран е вашият знак да достигнете до нововъведения, като в същото време останете учредени на земния прагматизъм на Телец.

Юпитер символизира растежа, опциите и по-широките аспекти на съществуването, до момента в който Уран съставлява неочаквани промени и разстройства. Тяхната връзка в знака Телец - знак, обвързван със стабилността и материалните запаси - допуска идно обединение на непоклатимост и смяна, което може да се прояви като вълна от софтуерни и обществени промени.

Уран навлиза в Телец през първата седмица на май, започвайки своето деветгодишно пътешестване през знака. Уран е планетата, която разклаща статуквото, а в Телец провокира главните ни концепции за сигурност, комфорт и стойност.

По време на преноса на Уран през Телец можем да чакаме разстройства във финансовия бранш - криптовалутата и различното банкиране може да излязат на напред във времето. Има и капацитет за реформаторски прогрес в метода, по който управляваме естествените запаси.

Има огромна възможност човечеството да стартира да отхвърля технологиите, и от ден на ден да реализира в контакт с природата. Събитието е причина за огромен подтик за селско стопанство, естествена сила и запазване на околната среда са доста евентуални през този интервал - ускорение на растежа от предходни години.

Уран в Телец ни кани да предефинираме какво значи сигурността за нас. Насърчава ни да търсим независимост в нашето материално битие, да обновяваме метода си на живот и да сме подготвени за непредвидени промени в персоналния си живот и полезности. Това е интервал, в който адаптирането към смяната е от решаващо значение и желанието да се възприемат неконвенционални способи може да докара до персонален и групов напредък.

Въпреки положителните послания, които Телец насочва като цяло, то Уран би могла да вдигне гражданска война в земен и космически проект. Скритото обръщение е, че е допустимо да има съществени катаклизми на Земята, също по този начин притеснителни земетресения, като военни дейности, финансови разтърсвания, старт на световни промени в политически аспект по светът.

Първото новолуние в Телец, настъпващо на 7 и 8 май, в съвпад с Уран и Юпитер, бележи значим миг, когато силите на тези огромни преноси стартират да се демонстрират осезаемо. Новолунието символизира ново начало и това, съчетано с две огромни планетарни сили, навлизащи в нов знак, може да провокира началото на значително развиване в области, ръководени от Телец, като изкуство, финанси, селско стопанство и екологични въпроси.

Това лунно събитие приканва към размисъл за това по какъв начин да се употребяват динамичните сили, с цел да се насърчи растежът в сходство с полезностите на Телец за непоклатимост и резистентност. Това е мощен миг за установяване на планове, които са в сходство с трансформиращите сили на Уран и експанзивната природа на Юпитер, всичко това в региона на осезаемото на Телец.

Бъдете здрави!

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР